Materials Science Classroom

Proposed new classroom building on the campus of Boise State University. Client is Yost Grube Hall of Portland.
This is an updated, photo-real version of a rendering done a year prior for the same building. Client wanted to exaggerate the transparency in the circulation areas to emphasize accessibility to upper floors. Frosted glass panels and aluminum fins help to shade occupants inside. Lots of students coming and going and a vibrant color palette heighten the activity of the scene.

You may also like

Kona Village Resort
2013
St. David's School
2013
Hyatt Centric
2016
Moise Safra Community Center
2013
The Beacon
2004
University of Oregon Football
2011
Project "Force" shopping center
2014
Other Institutional Projects
2016
OSU - Cascades
2015
Other Retail & Hospitality Projects
2016
Back to Top